TRUCA'NS ARA

+34 972 478 600

Inici > Empresa

SOL·LICITI

PRESSUPOST


PRINCIPALS

DISTRIBUÏDORS

BOMA RENT, és l'empresa líder en el sector de venda i lloguer de maquinària industrial i plataformes elevadores de qualitat.

Estem ubicats a Riudellots de la Selva des d'on donem servei a tota la província de Girona.


Els nostres Punts Forts

  • Disposem de maquinària de lloguer que permet cobrir les necessitats d'un ampli ventall de sectors, com: construcció d'obra pública i civil, industrial, plantes d'àrids, piscines, jardineria i d'altres.
  • Paral·lelament comptem amb un mercat d'ocasió de venda de maquinària industrial, així com la possibilitat de lloguers amb opció a compra adaptats a les necessitats de cada client.
  • A BOMA RENT podrà trobar una àmplia gamma de productes relacionats amb la maquinària industrial i plataformes elevadores. carregadores, excavadores, compactadores, manipuladors telescòpics, dúmpers, plataformes elevadores i accessoris.
  • BOMA RENT pertany al Grup Boadella, empresa consolidada des de 1978 amb més de 40 anys d'experiència en el sector industrial. Actualment concessionari de les marques: MAN (camions i busos), HITACHI (maquinària industrial lleugera i pesada) i MANITOU (maquinària de manutenció i plataformes).

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Informa't gratuïtament de les nostres notícies
OK
Langue disponible bientôt.